2010-07-29 20:20:58• hírek • Kocsis Zoltán

Nagy nem jutott döntőbe

A szatmári atléta számára az Európa-bajnoki elődöntő volt a végállomás.

Nem jutott döntőbe Szatmárnémeti első képviselője valamely felnőtt atlétikai Európa-bajnokságon: Nagy Attila utolsóként ért célba a második elődöntőben Barcelonában.

A Sportklub és a Kolozsvári CSM klubjaiban egyaránt versenyző 22 éves atléta az előfutamban egyéni legjobbját, 50,31 másodpercet futott a 400 méteres gát versenyszámában, így jutott az elődöntőbe. Ott a második futamban kapott helyet az olasz Panizza, a brit Williams, a görög Jakovakisz, az ukrán Melnyikov, a cseh Prorok és a belga Duernick mellett.

Ez a hét srác már túl gyors volt azonban a mi fiúknak, aki végül 51.98-as idővel a nyolcadik helyen ért célba. A versenyt Williams nyerte 49.91 másodperccel, mögötte Melnyikov és Kechi ért célba, de az időeredmények miatt Prorok és Jakovakisz is kvalifikálta magát a fináléba, ami mutatja, hogy ez volt az erősebb elődöntő futam.

Nagy Attila számára, aki ezzel elmondhatja magáról, hogy Európa legjobb tizenhat 400m-es gátfutója közé tartozik, még nem ért véget a kontinensviadal, hiszen a 4x400-as váltóban szombaton még a rajtrácshoz áll.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: